Decoration Smart Tips

Iδέες για τροπικό μπάνιο εμπνευσμένο από την θάλασσα και το ξύλο!

0Shares
Η παραθαλάσσια διακόσμηση δεν είναι μονάχα για τις παραθαλάσσιες κατοικίες. Αυτά τα 12 μπάνια θα σου αλλάξουν τις απόψεις μια για πάντα!

Αν απολαμβάνεις την καλοκαιρινή, παραθαλάσσια διακόσμηση με τροπικά στοιχεία, το μπάνιο με το υγρό στοιχείο μέσα του, είναι το ιδανικό σημείο για να το τολμήσεις.

Πίνακας με δύτη και φίκος για ένα πιο όμορφο περιβάλλον.

Μπορείς να μεταμορφώσεις το μπάνιο σου σε μια γαλήνια παραθαλάσσια όαση και να απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο, όσο σκάει το κύμα δίπλα σου. Το ηχογραφημένο κύμα από το smartphone ή τον υπολογιστή σου φυσικά! Τα σχέδια μπάνιου που θα παρακολουθήσεις, εντάχθηκαν στο άρθρο μας για τις τροπικές, παραθαλάσσιες, ρουστίκ και boho ιδέες που ενέταξαν στην διακόσμηση τους.

Έντονη παρουσία υλικών και φυσικά το έπιπλο από επισκευασμένο ξύλο.


Τρία είδη πλακιδίων και 3 είδη ξύλου σε έναν άνετο και εντυπωσιακό χώρο. Το μαύρο ματ και το μαύρο γυαλιστερό του νιπτήρα μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν για λόγους αντίθεσης, όμως το επιδιορθωμένο και επαναχρησιμοποιημένο ξύλο στο έπιπλο και τα δοκάρια δίνει ένα εξαιρετικό look παραθαλάσσιας διακόσμησης.

Μεγάλη ποσότητα ξύλου σε ένα πανέμορφο μπάνιο.


Σε έναν αρκετά χαλαρό και ζεν χώρο, η μεγάλη παρουσία του ξύλου και τα σκίαστρα από μπαμπού, δημιουργούν τον τέλειο χώρο για ξεκούραση και ύφος καθημερινών διακοπών!

Μπανιέρα και ντουζιέρα σε έναν όμορφο χώρο με ξύλο.


Εξαιρετικός χώρος ντυμένος με πλακάκια απομίμησης ξύλου, την ώρα που τα χερούλια του ντους, έχουν σχήμα ψαριού! Ο χώρος είναι συνολικά υπέροχος, τόσο με την μινιμαλιστική μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης, όσο και με το τρίχρωμο έπιπλο του νιπτήρα! Μάθημα πρακτικής σχεδίασης αποτελεί η εσοχή για τα σαμπουάν και τα είδη ντους.

Παράθυρα από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι, παρουσία ξύλου και θέα στην θάλασσα. Τι καλύτερο;


Εδώ έχουμε ήδη την εξαιρετική θέα στην θάλασσα, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, αλλά το πολυπόθητο χαρακτηριστικό είναι τα μεγάλα παράθυρα από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι που δημιουργούν ένα τόσο φωτεινό μπάνιο!

Ένα φύλλο φοινικιάς φτάνει να αλλάξει όλο τον χώρο.


Μόνο με ένα φύλλο φοίνικα σε έναν μινιμαλιστικό χώρο με καθρέφτες που σχηματίζουν γωνία, το μπάνιο έγινε πράσινο! Εξαιρετικό ύφος τροπικής διακόσμησης με τον πιο απλό τρόπο.

Ξύλο και πάτωμα από χαλίκι στον πιο ζεν χώρο του αφιερώματος!


Στον πιο απόλυτα ζεν χώρο του αφιερώματος, το πάτωμα από βοτσαλάκια είναι ότι πιο κοντινό στην θάλασσα μπορείς να επιτύχεις. Εξαιρετική τόσο η χρήση των πλακιδίων, όσο του τσιμέντου και του ξύλου.

Ευρεία χρήση ξύλου και πέτρας με θέα το πράσινο.


Το ανοιχτόχρωμο πάτωμα απομίμησης ξύλου σε συνδυασμό με τα πέτρινα πλακάκια, τις γυάλινες πόρτες και τα μεγάλα παράθυρα, δημιουργεί έναν πολύ φωτεινό χώρο. Η θέα στα υδρόφιλα φυτά μπαμπού του φράχτη, είναι απλά το καλύτερο bonus για να ολοκληρωθεί μια όμορφη παρουσίαση.

Μωσαϊκό με χρώματα εμπνευσμένα από την θάλασσα.


Ένα μωσαϊκό από μικρά πλακίδια τριών αποχρώσεων της θάλασσας φτάνει για να δημιουργηθεί ένα δυνατό αίσθημα παραθαλάσσιας διακόσμησης. Όμως η διακόσμηση δεν σταμάτησε εκεί! Ο ξύλινος πάγκος του νιπτήρα, το πάτωμα και το ψάθινο καλάθι ενέτειναν το αίσθημα αυτό.

Το ξύλινο ταβάνι, βάζει ένα rustic ύφος παραθαλάσσιας καλύβας στην εξίσωση.


Κόντρα στο πολυτελές ύφος με τον πολυέλαιο και την χρυσή ντουζιέρα, έχουμε μεγάλη χρήση λευκού, ξύλου, τα κυψελωτά πλακίδια και το ταβάνι που θυμίζει καλυβάκι δίπλα στην θάλασσα! Ωραία αντίθεση πολυτελούς και απλού, η πιο χαρακτηριστική από τις 12 φωτογραφίες μας!

Έπιπλο νιπτήρα από επιδιορθωμένο ξύλο με ταλαιπωρημένη-χρησιμοποιημένη όψη.


Το ότι σε έναν boho chic χώρο, μονάχα η χρήση του επανορθωμένου ξύλου κατόρθωσε να δώσει ένα τόσο ικανό παραθαλάσσιο στυλ, εκπλήσσει. Ταυτόχρονα είναι άλλη μια σύγκριση πολυτελούς-απλού όπως μόνο η boho διακόσμηση μπορεί να καταφέρει.

Παρουσία ξύλου και έντονου φυσικού φωτός από τον φεγγίτη. Σαν να κάνει ντους σε ντουζιέρα εξωτερικού χώρου!

Ένα παράθυρο σε συνδυασμό με φεγγίτη δημιουργεί την αίσθηση ότι κάνεις ντους σε εξωτερικό χώρο. Πραγματικά εντυπωσιακό μπάνιο, όπου η δύναμη πολλαπλασιάζεται αν έχεις θέα στην θάλασσα. Τα πλακάκια απομίμηση ξύλου είναι εξαιρετικά για την (ψευδ)αίσθηση αυτή και το συνολικό παραθαλάσσιο ύφος του χώρου.

0Shares

Related posts

Leave a Comment

0